lördag 27 september 2008

Lugn dag

Har inte hänt så mycket idag, tagit det ganska lugnt.

Har bestämt oss för att somna Tove i vagnen dagtid så att det blir skillnad mot natten. Har fungerat ganska bra att köra vagnen över tröskeln. Orkar nämligen inte gå på promenad varje gång hon skall sova...

Hon fick smaka hemmagjord morotspuré idag och det älskade hon. Hon blev skitförbannad om man inte var snabb nog med skeden. ;)

Vi tog en liten sväng till Nids 4 kids och köpte en till Avent nappflaska (som är den enda som funkar), en bitleksak och en boll.

Sen var det en lite kaotisk kväll eftersom Tove hoppade över eftermiddagsvilan och var övertrött. Men hon somnade tillslut vid 19-tiden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, Ossian sover överallt utom i sängen på dagen:)

Han har somnat själv i sängen två kvällar i rad nu. Hur länge sover Tove när hon somnar 19? âter hon på natten? Ammar du nått... Många frågor

Anonym sa...

Han har bara fått majsgröt innan och jag tyckte att det verkade som att han tyckte det va gott fast sen när jag bytte till havregrynsgröten så insåg man att majsgröten inte alls va så poppis ;-)

Martin sa...

Apapapap, Avent är inte den enda som funkar. Rockstar-flaskan som hennes far (that's me) har köpt till henne fungerar utmärkt.