söndag 22 februari 2009

Usch...

...vad dåliga vi har blivit på att uppdatera i bloggen... Men jag varken hinner eller orkar när jag kommer hem från jobbet. Och vad Martin pysslar med om dagarna vet jag inte... ;)

Nästa vecka blir en maraton-vecka. Jag jobbar 6 dagar. Är ledig på fredag och då tänkte vi gå på baby & barn mässan, skall bli kul!

På onsdag blir Tove 10 månader! Hjälp vad tiden går... Jag träffade en 3 veckors bebis i veckan och jag har ju nästan glömt att Tove har varit så liten...

Det är full fart på lillskiten nu för tiden, mer än vanligt känns det som. Hon skall vara överallt hela tiden och hon babblar som bara den. Hon har lärt sig att säga "tack, tack" ("datt, datt") när hon ger oss något. Så nu består hennes ordförråd av "tack" och "titta". Hon har även sagt något som låter som "titta där" några gånger, men jag vet inte... Hon förstår när man frågar var mamma, pappa och lampan är och hon kommer när man kallar på henne. Hon kan leka "titt-ut" och lyssnar till sitt namn. Favoritsysslan för tillfället är att dra av sig strumporna så snabbt det bara går, haha.

Mindre roligt är att hon har börjat trilskas med maten. Hon är envis som få och ger inte med sig i första taget. Idag tog lunchen 40 minuter och middagen nära en timme, pust...

Vi har äntligen lyckats lägga in lite kort på vår dator så vi lovar att lägga upp lite färska bilder på Tove under veckan! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med en uppdatering i bloggen! :)

Anonym sa...

Ja, nu får ni allt skärpa er med bloggandet:) Utmaning i min blogg!