söndag 18 januari 2009

Sömn...

Hinner ju knappt sitta här längre av någon anledning... ;)

Idag hann vi städa badrummet och köket. Så imorgon blir det dammsugning. På tisdag får vi fint besök nämligen!

Var hos mina föräldrar och åt middag idag. Morföräldrarna ville ha sig en liten Tove-dos. :) Tove var så glad att komma dit. Hon pratade och busade hela tiden!

Ikväll har det varit halvt omöjligt att få henne att somna. Vi turades om att bära på henne i säkert 45 minuter. Hon somnade i famnen men vaknade så fort man la ner henne. Det funkade inte att lägga henne i sängen från början heller för hon bara ställde sig upp och gallskrek...

Att det skall vara så krångligt med sömn!

Vi hade ju fått in jättebra läggningsrutiner, men så kom det diverse förkylningar och magåkommor och förstörde...

Vi har äntligen lyckats sluta med nattmålet iaf, så det är ju ett framsteg! Hon vaknar fortfarande en gång per natt dock, vilket skulle kännas helt ok om vi bara kunde få henne att somna om i sin egen säng. Som det är nu så måste vi alltid ta över henne till oss tillslut om vi skall få någon sömn. Det är i och för sig ganska mysigt, en stund. För när man vaknat till för femtielfte gången av en armbåge i pannan, en fot i magen eller diverse underliga ljud så är man ju redo att gå och gömma sig under en sten i skogen... Och så skall man upp kvittrande glad vid 5-6 tiden på morgonen igen. Men vad gör man inte för sin lilla solstråle?! :)

Men man skall väl inte klaga... Det finns ju de stackare vars underbara små terorister vaknar varje timme eller bestämmer sig för att kl 3 på natten är en jättebra tid att gå upp och leka osv. Men jag klagar nog lite ändå. För man måste inte vara den som har det värst för att få beklaga sig lite emellanåt, sådeså! ;)

Godnatt på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Exakt sådär beter sig Ossian nu... skrev lite om det i bloggen... men jag orkar knappt formulera mig ens;-)