torsdag 1 januari 2009

Nytt år

Nytt år igen då... 2008 var helt klart ett händelserikt år. Höjdpunkten var såklart när vi fick Tove. Den 25:e april glömmer vi aldrig. :) Jag ser fram emot 2009, det skall bli så roligt att se hur vår lilla tjej växer och utvecklas.

Nyårsafton spenderades hemma hos kompisar. Alla hade med sina små barn. Helt otroligt nog så sov alla tre som stockar vid tolvslaget, trots att det dånade av raketer runtomkring. Vi är ganska så sega idag. Tove har inte lärt sig det här med att ta sovmorgon än... ;) Vi sov över för att slippa ta oss genom hela stan på natten.

Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Gått en långpromenad och ätit pizza, som man ska. =) Tove var jättetrött och somnade redan vid 18-tiden. Får se hur länge det blir imorgon. Hon har haft hosta hela dagen, hoppas bara inte hon blir sjuk...

Jag skall se klart en film (om jag orkar) och sen gå och sova. Martin sussar redan sött. Imorgon blir det fika med släktens damer och alla små barn. Sen kommer ett par kompisar framåt eftermiddagen.

Oj... höll ju på att glömma! Nu kan Tove äntligen krypa på riktigt vis. Hon har gjort några försök de senaste två dagarna. Men idag hemma hos våra kompisar så kröp hon helt plötsligt som om hon aldrig gjort något annat! Och jag som började tro att hon skulle hoppa över den biten helt. Mammas duktiga tjej! :)

Inga kommentarer: