lördag 24 januari 2009

En trött dag

Dags att skriva igen kanske?! Hann inte med något bloggande igår. Vi hade middagsgäster på kvällen och det var mycket trevligt! Vi åt god mat och hade quiz efteråt, tjejerna mot killarna. Tjejerna vann såklart! ;)

Men nu har vi verkligen insett att vi har blivit trötta småbarnsföräldrar... Tove var vaken till ca 21, det var lite svårt att somna med en massa folk i huset. Men hon trivdes jättebra med alla. :) Gästerna gick vid 24 och då var vi hur trötta som helst. Kom väl i säng vid 00.30 och vid 01.30 vaknade Tove... Då hade hon bajsat och var allmät ledsen. Vet inte när hon somnade igen, men kanske strax efter 2. Sen vaknade hon vi 5 på morgonen och kunde inte komma till ro igen. Så det var bara att kliva upp... Vi kom fram till att vi nog bara orkar bjuda folk på fika eller lunch framöver för då behöver man inte tänka på att man skall upp tidigt, haha...

Vi har varit rätt så trötta idag, men har ändå varit på stan och letat skidkläder och annat. Martin köpte en skidjacka iaf och så kom vi fram till att Tove nog inte behöver en ny overall. Hon får klara sig med den hon har även om den inte håller för 15 minus, för då är det ju inte så käckt att hon är ute ändå. Skulle åkt till IKEA, men vi orkade inte. Får bli imorgon istället.

Inga kommentarer: