tisdag 7 oktober 2008

Jobbig natt

Tove sov tyvärr inte så bra inatt. Hon vaknade flera gånger och var ledsen. Vet inte om det är magen eller om hon börjar bli förkyld. Imorse när hon vaknade så hostade hon lite och när jag tog upp henne så kräktes hon över oss båda... När Martin gick till jobbet så låg hon på mage och sov! Hon brukar ju alltid vända sig till mage när hon vaknar, men har aldrig somnat så.

Får väl se hur dagen blir. Ringde och lämnade återbud till föräldragruppen i morse iaf. Hoppas verkligen att hon inte blir sjuk för jag vill att hon skall få vaccinationen på torsdag, den är ju redan lite försenad...

3 kommentarer:

Anonym sa...

jobbigt! som du vet e ju osse sjuk... Han ska inte få sin vaccinering förren 4e november!

Kristina sa...

Ja det verkar långdraget det där, jobbigt! Det gör ju egentligen inge om det blir lite försenat, men det känns bra att ha det gjort så att man slipper tänka på det.

Anonym sa...

Vad jobbigt det är när man inte kan hjälpa dom riktigt. Ibland önskar man verkligne att de kunde prata och berätta hur de mår och vad de vill. Hoppas det blir bättre inatt... Den där röda/rosa jacka Ninja hade på sig har hon fått efter sina kusiner, så jag vet tyvärr inte var man kan få tag i en sån.