onsdag 11 augusti 2010

Dagis

Tove har ju förstås börjat på dagis igen nu när vi börjat jobba. Vi hade allt lite ångest innan eftersom hon varit ledig så länge. Och innan sommaren var hon dessutom sjuk mycket och tyckte inte alls att det var roligt att gå dit. Men det har gått över förväntan faktiskt.

Första veckan var det bara en avdelning öppen och inte så många barn. Som tur var så jobbade hennes favoritfröken, så Tove var nöjd. :) Det var bara sista dagen som hon inte kände någon och då hade hon varit väldigt ledsen tydligen...

Men den här veckan är allt som vanligt. Hon går på sin vanliga avdelning och alla ordinarie fröknar är där. Det skolas förstås in en massa nya barn, 5 stycken tror jag det är, och flera gamla har fått gå upp till nästa avdelning. Så nu är Tove näst äldst! Så fort det går... För ett år sedan så var hon yngst! Får se när det blir dags för Tove att flytta, om det blir under hösten eller först efter jul. Som tur är går hennes "bästis" på nya avdelningen och alla de andra gamla kompisarna också.

Inga kommentarer: